Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SPAR 50 % AV ALT TILBEHØR OG 25 % RABATT PÅ DREAMCART! BUTIKKSALG
Kunst, organisasjon og selvuttrykk med Leyla Newman
, Jasmine Simpson

Følg med når Leyla Newman forteller om overgangen fra IT til en karriere innen grafisk design! Gjennom reisen har hun oppdaget verdien av selvuttrykk og terapi i kunsten hennes. Les videre for å lære hennes inspirerende metode for å holde kreativiteten i live og hvordan hun oppnår en ideell arbeidsflyt med henne DreamBox organisasjonssystem:

 

1. Fortell oss om din kreative reise! Hva inspirerte deg til å drive med grafisk design og kortlaging?

 

 

Min første eksponering for kunst var gjennom min mor. Hun studerte ved School of Visual Arts og ble etter hvert art director for en stor internasjonal bank. Hun oppnådde også drømmen om å bli medlem av American Watercolor Society og Salmagundi Club i NYC.

Min mor oppmuntret og pleiet kreativiteten min fra en tidlig alder. Jeg har spesielt gode minner fra somre i Cape Cod, hvor hun la ut tegnebrettene og verktøyene sine på kjøkkenbordet. Hennes magiske India-blekkfylte penner var alltid min favoritt. Jeg eier fortsatt noen av hennes originale penner og andre verktøy, noe som gjør bruken av dem i dag enda mer spesiell.

Selv om jeg gikk på School of Visual Arts og studerte grafisk design/mediekommunikasjon, forfulgte jeg ikke en kunstkarriere. I stedet fikk jeg jobb hos CompuServe, og startet min karriere innen IT. Bakgrunnen min innen grafisk design førte til at jeg lærte voksne elever å bruke grafikkprogramvare som Adobe Illustrator. Etter å ha fått min andre sønn, begynte jeg på eiendomsmegling, hvor jeg deretter begynte å bruke min grafiske design og tekniske ferdigheter til å lage logoer, designe nettsider og markedsføringsmateriell for meg selv og mine kolleger.

Det var ikke før jeg flyttet til England i 2013 at jeg ble introdusert for Stampin' Up og kortlaging med stemplede design. Jeg hadde utforsket måter jeg kunne lære andre at hvem som helst kan være kreative. Stempling så bare ut til å være en perfekt løsning.

 

2. Vi vil gjerne høre om transformasjonen av håndverksrom! Hvordan så plassen din ut før, og hva slags utfordringer sto du overfor med å holde orden på forsyninger?

 

Selv om jeg var heldig nok til å ha et ledig rom å ringe til studioet mitt, var det vanskelig å prøve å finne måter å organisere alt slik jeg ønsket. Mannen min var så støttende og jobbet hardt for å få plassen til å fungere for meg. Vi prøvde flere konfigurasjoner, og selv etter at han bygde inn skap for meg, løste det ikke et av hovedproblemene.

Jeg gikk stadig fra ett skap eller en skuff til en annen for å hente blekkputer, påfyll, tusjer, akrylblokker, en varmepistol, pregepulver, kartong – herregud! Det var galskap. Etter en stund ville jeg ikke bry meg mer – jeg mistet mojoen! Jeg følte at jeg brukte mer tid på å lete etter ting enn å faktisk bruke dem.

 

3. Hvordan hørte du først om Create Room?

 

Jeg lærte om DreamBox etter at jeg flyttet til Storbritannia. Jeg møtte Morag (Create Room-ansatt) online i en lokalsamfunnsgruppe, og siden vi begge hadde USA til felles bestemte vi oss for å møtes til lunsj. Hun fortalte meg om arbeidet sitt og ga meg litt informasjon og bilder av DreamBox. Vi snakket om hvordan jeg kunne organisere produktene mine i esken, men jeg kunne bare ikke "se" det. Da vi snakket om det igjen en dag sendte hun meg bilder av Amy Tangerines DreamBox og det var da det hele begynte å klikke. Jeg var endelig i stand til å se hvordan jeg kunne lagre noen av produktene mine. Men den virkelige magien skjedde da jeg faktisk mottok esken. Alt falt på plass bedre enn jeg kunne ha forestilt meg!

 

4. Hvordan gjorde DreamBox løse tilbakeslagene du møtte med din gamle plass?

 


Sitter foran DreamBox i seg selv er transformerende. Det er som en oppslukende opplevelse. Jeg vet ikke om det er fordi det nesten er som sitt eget selvstendige rom eller noe annet, men det er bare en utrolig følelse. Det er vanskelig å forklare for noen som ikke har opplevd det selv.

Mange sier at du ikke kan være kreativ hvis du ikke er rotete. Jeg kan ikke jobbe i en rotete plass. Det gjør meg gal å ha ting som renner over en arbeidsflate eller at ting faller på gulvet. Et uorganisert rom får meg bare til å føle meg som kaos rundt meg og tilfører ingen positivitet til min kreative prosess – det har motsatt effekt på meg. Utformingen av DreamBox gjør det enkelt å holde ting pent organisert og innen rekkevidde slik at ting ikke går ut av hånden. Det er det som inspirerer meg til å skape hver dag!

 

5. Hvordan har DreamBox hjulpet deg med kunst og skape rom for alle tingene du elsker mest?

 

Studioet mitt har innebygde skap og arbeidsplasser som kun er ståhøyde. De DreamBox startet opprinnelig som et sted å lage kort og lage noen illustrasjoner i skisseboken min. Nå har det blitt min primære arbeidsplass for omtrent alt. Oftere enn ikke starter jeg de digitale illustrasjonene mine i et vektorbasert program, eller til og med i Procreate, på iPaden min og overfører først designene når jeg er klar til å fullføre arbeidet mitt. Jeg elsker å jobbe på DreamBox, så mye at jeg aldri vil jobbe noe annet sted.

Fra dagen jeg fikk min DreamBox organisert, har det til slutt forbedret arbeidsflyten min. Jeg føler ikke at jeg mister skritt i kreativiteten fordi jeg ikke trenger å stoppe for å finne noe. Fordi alt er "ready to go" til enhver tid, synes jeg at jeg bruker mer tid på å gjøre tingene jeg elsker.

 

6. Du har understreket at kunst er en visuell representasjon av ditt indre. Hvilke råd har du til våre lesere om å uttrykke sitt indre gjennom kunst?


Mens jeg gikk på Billedkunstskolen tok jeg noen kurs i kunstterapi. Å skape kunst, selv i sin enkleste form, er som terapi. Det er et uttrykk for ditt indre – hva du føler eller tenker. Det kan hjelpe oss med å takle noe vi kanskje går gjennom. Å skape er et ideelt rom for selvrefleksjon og å utforske ens indre. Det kan hjelpe deg å oppnå selvaksept og bygge selvtillit ved å utvikle vennskap med likesinnede.

Så mange ganger har jeg hørt folk si: "Jeg skulle ønske jeg kunne være kreativ som deg" eller "Jeg har ikke et kreativt bein i kroppen min." Jeg tror vi alle er født kreative. Som barn er vi alle tiltrukket av kunst og fargelegging, skriblerier og kruseduller, ofte for å kommunisere noe vi føler. Utforsk det indre barnet og sett deg i det rommet en gang om dagen, hver dag. Det er et beroligende og balanserende sted hvor du lever i øyeblikket mens du fordyper deg i prosessen med å skape. Det vil bringe fred og glede til livet ditt - noe jeg tror vi trenger mer av, spesielt i dag! 

 

 

Lurer du på hvor Leyla fikk det vakre håndverksoppsettet sitt?


Handle DreamBox her!

Du kan finne flere av Leylas kunstverk og design på nettsiden hennes her.!

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR