Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SISTE SJANSEN FOR RABATT DREAMBOX STYLES BUTIKKRYDDING
våre favoritt tips om halloween -dekor med jennifer perkins
, Jacob Horton

Legg et strekk magi til din DreamBox denne Halloween med et par skumle innredningstips fra Jennifer Perkins. Som en ivrig samler av alt vintage, slitsomt og kitschaktig, unnlater hun aldri å imponere med feriedekorasjonene. Siden Halloween lett er en av hennes favorittferier noensinne, var Jennifer mer enn villig til å dele med oss ​​de mange forskjellige måtene hun pynter henne på DreamBox. Ta en titt på noen av tipsene hennes nedenfor for å få en kant på din DreamBox dekorasjoner denne Halloween!

Her er noen få kloke ord fra vår favoritt Halloween -ekspert, Jennifer Perkins:

Jeg liker å minne folk på når det gjelder feriedekorasjon, malerier er ikke festet til vegger, vignetter er ikke festet til bord, og hyllearrangementer er ikke for alltid. Det er greit å legge bort dagligdagse ting i noen måneder for å bytte ut med noe festlig. Dette er et godt råd når det gjelder det kreative rommet ditt, fordi du vil føle deg mye mer inspirert til å lage ferie!

Når det gjelder Halloween -dekorasjon, leker jeg ikke. Nesten ingen plass i hjemmet mitt er utelatt (jeg har vært kjent for å dekorere bad til Halloween). Når det er sagt, min DreamBox er intet unntak. Mitt håndverksrom er et fokuspunkt i hjemmet mitt, så det er bare fornuftig at hvis jeg gir alt annet trick-or-treat-behandlingen, hvorfor skulle jeg utelate mitt DreamBox? Her er noen ideer:

 

Gi din DreamBox Crown en makeover

My DreamBox kronen har blitt prydet med rosa kranser og vintagekort til Valentinsdag, blinkende lys og ornamenter til jul, så det er bare fornuftig at den får en Halloween -makeover. Tidligere har jeg vist store fargerike lette faux gresskar på toppen og også dekket hele kronen med lett å lage papirpose-hjul. Bare bruk dobbeltsidig tape for å feste til kronen.

Tilsett litt krydder i InView ™ Totes

Å gi skuffene en rask og enkel ferieoppdatering er like enkelt som å kutte papir. Velg utklippsbokpapiret ditt med Halloween -tema og klipp til størrelsen på forsiden av papiret InView ™ totes. Bruk et lite stykke klart dobbeltsidig tape for å feste frontene på skuffene.

Bilder av Jennifer M. Ramos

Vis dine skumleste dekorasjoner på DreamBox hyller

De tre senterhyllene til meg DreamBox hold vintage lunsjbokser fulle av håndverksmateriell. Det jeg legger foran de matboksene og som vises, endres sesongmessig. For øyeblikket har jeg en håndlaget varulv -penselholder, vintage halloween godteriburk og Dracula gelpennecaddy.

Bilder av Jennifer M. Ramos

Lev opp arbeidsområdet ditt

Dekorere for høytider bør ikke trumfe funksjonalitet når det gjelder din DreamBox. Imidlertid er jeg en suger på en skummel shelfie -makeover. I år har jeg lagt en rekke vintage Halloween-blåseformer og trick-or-treat-bøtter på rommet mitt sammen med et utvalg oransje og svarte ryggradsbøker. Spannene inneholder fremdeles håndverksmateriell, og et flertall av bøkene er kunst- eller håndverksrelaterte, de matcher tilfeldigvis temaet.

Ikke glem dørene!

Jeg pleier å beholde dørene på min DreamBox vid åpen fordi jeg liker å bli inspirert av fargekodede skuffer av pomponger, rader med håndverksmaling og DreamBox Krukker full av pyntegjenstander. Imidlertid, når jeg lukker dørene på Halloween, har jeg vært kjent for å legge til et par jumbo googly -øyne på døren bare for et godt mål.

Bilder av Jennifer M. Ramos

Samle din egen forsyningsbøtte

Jeg er en Jill av alle handler og en mester i noen. Med andre ord, en dag maler jeg kanskje i en kunstjournal, og den neste pisker jeg opp et parti T-skjortegarn. Det er en del av mitt kreative ADD og også en del av jobben min. Jeg pleier å holde håndverksmateriellet mitt for ferietema atskilt fra hverdagslageret mitt og legge det vekk med feriedekoren. Akkurat som jeg får gresskarene ut, får jeg også ut mengden Halloween -håndverk. Jeg bytter ut noen skuffer i min DreamBox i disse sesongene med håndverksmateriell for ferietema. På den måten, når jeg er i humør til å male en hekseplanter eller lage et utklippsbokoppsett av en tur til gresskarplasteret, er jeg klar!

 

Klar til å dekorere din DreamBox denne Halloween?

Ikke glem å delta i vår Halloween Decor Competition for å vinne ditt eget organisasjonssett, inkludert en Create Room Paper Organizer, Tool Cubby og Crafter's Caddy!

Lag ditt høsthåndverksrom - Giveaway!

Preferanser

LAND:

Land

 • forente stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR