Mini Handlekurv

  • Ingen produkter i handlevognen.
Den originale ScrapBox er nå Create Room.
(Lære mer)
Vi skiftet navn. Her er grunnen.
, Alyssa Alley

Den originale ScrapBox er nå Create Room. Nytt navn, samme forpliktelse til å hjelpe håndverkere med å tegne tid og rom til å skape. Se videoen vår for å høre historien bak vårt nye navn og les nedenfor for mer bakgrunn på reisen vår for å komme hit. Vi er så glade for dette nye kapittelet for vårt selskap og samfunnet.

Vi må alle med vilje skape rom for oss selv og kreativiteten

I juni 2019 var vi vert for den første skape rom utfordre. Vi ba vårt fellesskap av håndverkere om å bli med oss ​​i ti dager for å ta grep og skape rom for seg selv. Spill på. Tusenvis svarte.

Her er hva en deltaker sa -

Jeg gir meg selv tillatelse til å fargelegge, journalføre eller lage noe, spesielt når jeg føler meg stresset eller overveldet av andre sider av livet mitt. Dette er viktig fordi jeg trenger å huske å ta vare på meg selv, min mentale helse og mitt velvære, spesielt når jeg føler at jeg ikke har nok tid til det.

Vi ble så rørt av den gjennomtenkte deltakelsen at vi bestemte oss for å være vert for en ny utfordring tre måneder senere. Mer crafter er opptatt av å skape rom for seg selv -

Jeg gir meg selv tillatelse til å blokkere litt tid hver uke for å lage, kanskje en tid for å lære noe nytt i en håndverksklasse.

Jeg gir meg selv tillatelse til å: sy noe hver dag. For meg selv uten barn i rommet. Dette er viktig fordi: sying får meg til å føle meg som meg selv.

Fra spesielle hendelser til daglig praksis

De Lag romreise er nå tilgjengelig for alle hver dag. Start nå. Inviter en venn. Reisen tar deg gjennom fem trinn for å sikre at du får den kreative tiden du trenger. Fra å erklære ditt kreative formål til praktiske deklutteringstips, vil du lære å rydde veien for deg selv og dine kreative aktiviteter. Bli med på vår samfunnet og del suksessen din!

Vi er glade for å se hvor Create Room Journey tar deg. Legg igjen en kommentar nedenfor og la oss få vite hvorfor kreativitet er så viktig for deg!