Mini Handlekurv

 • Ingen produkter i handlevognen.
SPAR 50 % AV ALT TILBEHØR OG 25 % RABATT PÅ DREAMCART! BUTIKKSALG
kreativitet og håndskrift med amy latta
, Jacob Horton

Vi likte å snakke med Amy Latta om hennes unike perspektiv på håndverk og kreativitet. Hennes spenning for håndbokstaver driver henne til å dele sin kreative kunnskap med omgivelsene. I tillegg til å drive en nyttig blogg om håndverk, er Amy også en utmerket lærer, kunstner og forfatter av flere bøker.  

Spørsmål: Hvordan har din DreamBox inspirert deg til å uttrykke din personlighet og dele kreativiteten din med andre?

Fra det øyeblikket jeg først så DreamBox, det føltes for meg som et tomt lerret. Før den kom, forestilte jeg meg allerede hvordan jeg ville dekorere den og gjøre den til min egen. Ved å dekke søppelbøttene med vinyl, merke dem og legge til andre personlige detaljer, som prikker og et meningsfullt sitat på dørene, klarte jeg å lage en arbeidsstasjon som inspirerer meg daglig. Organisasjonssystemet hjelper meg med å holde alt på plass for første gang noensinne i håndverksrommet mitt, noe som betyr at jeg enkelt kan finne rekvisita når jeg vil bruke dem. Og DreamBox fungerer som det perfekte bakteppet for å filme alt fra instruksjonsvideoer til nasjonale workshops og fjernsynssegmenter! Mitt håndverkstudio har blitt sett av tusenvis av mennesker over hele landet mens jeg deler prosjekter og bokstavinstruksjoner, og jeg håper det har inspirert dem til å ønske seg et rent, organisert og fargerikt arbeidsområde.

Spørsmål: Hva kan du fortelle oss om din Lag romreise? Hvordan har det hjulpet deg med å identifisere det kreative formålet ditt og oppnå målene dine?

The Create Room Journey åpnet virkelig for meg, for selv om jeg har laget forskjellige typer kunst og håndverk så lenge jeg kan huske, stoppet jeg aldri med å tenke på "hvorfor". Å identifisere mine kreative formål hjalp meg til bedre å forstå hva som motiverer meg. Det viser seg at mitt viktigste formål er Self-Expression, tett fulgt av Joy og Connection. Det er da helt fornuftig at jeg har bestemt meg for å gjøre en karriere med å lære andre å utforske og uttrykke sin egen kreativitet! Jeg får kontakt med andre og hjelper til med å bringe glede inn i deres liv (så vel som mitt eget) mens vi uttrykker oss gjennom kunst! Det er en perfekt passform!

Spørsmål: Fortell oss om din DreamBox stil! 

My Dream Box -innredningen starter med et fargevalg; blekrosa, mynte og gull. Jeg personliggjorde kronen med en gang ved å legge til firmalogoen min i gullvinyl og en fargerik prikkkrans. Deretter la jeg til et inspirerende sitat om kreativitet (i min egen bokstav) til de indre dørene. For å legge til et snev av eleganse kantet jeg noen av hyllene med gull -washi -tape, og jeg dekorerte noen få tomme områder med gullpolka prikker. Senterområdet til DreamBox, over bordet mitt, har noen dekorative elementer, i tillegg til rekvisita, fordi jeg ønsket et område som var så vakkert som det er funksjonelt. De fleste søppelbøttene mine er dekket og merket slik at de koordinerer med fargeskjemaet, men jeg kan raskt finne det jeg trenger.

 Ta en titt på Amys DreamBox Tour:

Spørsmål: Hva slags håndverk liker du å gjøre mest? Hva vil du si er din favoritt ting å lage?

Jeg liker å lage alle slags ting, fra hjemmeinnredning og sesongmessig håndverk til smykker og møbler, men min største kreative lidenskap er håndbokstaver. Jeg elsker absolutt å gjøre skrevne ord til kunst, både på siden og av. Jeg skriver på omtrent alle overflater som kan tenkes: papir, veggskilt, møbler, sekker, blomsterpotter og til og med skoene mine!

Spørsmål: Hvilken DreamBox tilbehør er din favoritt, og hvorfor?

Uten tvil er favoritttilbehøret mitt verktøyet cubby! Som håndbokstaver er det viktigste for min Dream Box å ha mine favorittmarkører. Jeg trenger at de er organisert slik at jeg enkelt kan finne de eksakte typene og fargene jeg vil bruke, og jeg må også ha dem innen rekkevidde når jeg filmer online workshops.

Spørsmål: Hvordan bruker du din Verktøy Cubby for alle prosjektene dine?

Verktøyet cubby passer midt i min Dream Box, og det har god plass til å lagre alle mine Tombow Dual Brush Pens og Tombow ABT Markers. Ikke bare ser de fargerike og fabelaktige ut, jeg kan ta tak i akkurat det jeg trenger med et øyeblikk. Mange skjønner ikke at tosidige markører som disse må lagres horisontalt for å best mulig ta vare på dem og forlenge livet, men det er sant! Det er en annen grunn til at verktøyet cubby er en perfekt organisasjonsløsning for meg; Jeg beskytter faktisk forsyningene mine ved å lagre dem på riktig måte. Jeg elsker verktøykubben min så mye at jeg tenker på å skaffe en ny til lakkmarkørene mine også. For de som ikke liker håndbokstaver, er dette også en fin måte å lagre penner, highlightere, limpinner, blyanter, pensler og andre former for håndverksverktøy ... men kan jeg si at du går glipp av det? La meg lære deg noen grunnleggende bokstaver, så kan du fylle cubbyen din med markører som jeg gjør!

Spørsmål: Du har skrevet flere bøker om håndskrift, og du har også en ny bok som slippes på slutten av dette året. Kan du gi oss en sniktitt på hva den nye boken din vil inneholde?

Ja! Min bestselgende bok Hand Lettering for Relaxation, så vel som de andre i serien er arbeidsbøker for håndbokstaver som lærer leserne å gjøre min favoritthobby. Denne nyeste boken er imidlertid helt annerledes! Det kalles Practice Makes Progress: My Creative Journal, og i stedet for å være en instruksjonsbok, er det en guidet kreativitetsjournal for alle og enhver. Tanken er at den møter deg uansett hvor du er på din kreative reise ... kanskje du er noen som ikke føler seg kunstnerisk i det hele tatt, kanskje du er en profesjonell artist, eller kanskje du er et sted midt i mellom. Deretter leder den deg gjennom en haug med instruksjoner og øvelser for å hjelpe deg med å utforske og uttrykke kreativiteten din på de måtene du liker best! Noen av aktivitetene gjøres rett på sidene, mens andre lar deg gå av siden og lage noe på din favoritt måte ... skrive et dikt, komponere en sang, forme, trebearbeiding, sy, male eller hva som inspirerer deg . Hvert kapitels øvelser er basert på et annet sitat om kreativitet, som jeg har håndbrevet og illustrert. Jeg kan ikke vente på at denne boken kommer i hendene på leserne og begynner å inspirere til alle slags spennende ting. Den lanseres 7. desember (en flott gavegaveide), og er for øyeblikket tilgjengelig for forhåndsbestilling på Amazon, Barnes og Noble, Books-a-Million, Book Depository, og omtrent overalt selges bøker. ”

Sjekk Amys siste bok, Øvelse gjør fremgang!

Preferanser

LAND:

Land

 • Forente Stater
 • Storbritannia
 • Canada
 • Tyskland
 • Frankrike
 • Finland
 • Irland
 • Italia
 • Norge
 • Sverige

VALUTA:

valuta

 • GBP
 • EUR